Användande & säkerhet


Helmet Attachment System™ är designat och konstruerat ur olika säkerhetsperspektiv. Materialval och elasticitet är noga avvägt för att inte påverka hjälmens funktion, finish och användarens säkerhet. Plastfästena är konstruerade att kunna lossna från hjälmen vid olika scenarier.


Av juridiska själ tar Mc Laboratoriet AB inget ansvar hur Helmet Attachment System™ eller någon annan produkt från oss används. Alla våra produkter ska användas ur eget säkerhetstänkande och sunt förnuft.

Bilder


HAS HAS HAS HAS

1100 kr

Helmet Attachment System™ möjliggör snabb och smidig installation av intercom eller annan utrustning på alla typer av hjälmar. Självhäftande kardborre med extrem hållfasthet medföljer för egen applicering på befintlig utrustning.


HAS

MC-LAB™

Audiokit

Offert

MC-LAB™ är vår viktigaste produkt till Helmet Attachment System™. Vi modifierar och optimerar samtliga audiokitt på marknaden för att fungera optimalt tillsammans med HAS™. Kontakta oss gärna för offert. Se exempelbilder nedan på några av våra modifieringar till CARDO´s Packtalk och Freecom.


HAS HAS HAS

MC-LAB™

Komplett

Offert

Detta är vår nya produkt / tjänst, en helhetslösning med färdigmonterade hjälmar med intercomsystem och audiokitt av oss. Vi installerar och optimerar både hårdvara och mjukvara på valt system. Begär offert.

Kontakta oss


Om ni har svårt att nå oss så går det bra med ett sms eller mail så återkommer vi så fort vi kan.


Telefon till kundtjänst:
08-121 574 75

E-post:
info@mclabbet.se

Rabatt


STR medlemmar erhåller alltid 10% rabatt. Vi säljer även helhetslösningar med intercom. Vi är auktoriserade på marknadens samtliga intercom. Kontakta oss gärna för konsultation och offert.

Beställ


E-post
Företagsnamn
Organisationsnummer
Kontaktperson
Mobilnummer
Leveransadress
Fakturaadress
HAS™
MC-LAB™ Audiokit
MC_LAB™ Komplett
Typ av intercom
Övriga kommentarer

Skicka beställning